Minden feladathoz, projekthez a felhasználási területhez legjobban alkalmazható eszközöket használjuk a felhasználó igényeivel összhangban, azoknak megfelelve. Szakértőink többféle PLC programozásában jártasak, a leggyakrabban az alábbi PLC gyártók termékeit használjuk:

Allen-Bradley
Schneider Electric (Modicon, Telemecanique)
Eaton Moeller
Siemens
Omron

 

 

Ipari mérésadat-gyüjtő és megjelenítő, valamint vezérlő szoftvereinket Citect SCADA, Wonderware InTouch® HMI, FactoryTalk® View HMI fejlesztőeszközzel készítjük el. Ezek rugalmassága lehetővé teszi, hogy minden szempontból fejlett, és felhasználóbarát rendszereket készítsünk.
Egy fejlett technológiában az adatgyűjtésen felül szükség van jelentésekre, és statisztikákra, melyeket fejlesztéseink a lehető legnagyobb pontossággal szolgálnak ki. Az adatok megtekinthetők grafikon formájában is, akár több hónapra visszamenőleg. Az adatok tárolását a felhasználó igényeihez igazítjuk, legyen szó ORACLE, Access, MSSQL, MYSQL alapú adattárolásról.

Eszköz-kommunikáció

Projektjeinkben gyakran tervezünk és megvalósítunk elosztott renszereket, különböző intelligens terepi eszközökkel. Ezek közötti biztonságos és magas rendelkezésre állású kommunikációt hozunk létre az ügyfelelink szempontjait és kívánságait figyelembe véve. Több, különböző megoldást tudunk szállítani a tervezéstől a kivitelezésig, az üzembehelyezés utáni karbantartási feladatok és garancia vállalásával. Mérnökeinknek több kommunikációs protokoll programozásában is van gyakorlatuk.
Az elosztott rendszerek és az intelligens terepi eszközök kommunikációját az alábbi buszrendszereken valósítjuk meg: 
DeviceNet, EtherNet/IP, ControlNet, ProfibusProfinetASI, Modbus, Modbus TCP/IP, MPI, CANopen®

 

 
 

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.eu