Célunk, hogy megrendelőinknek olyan szolgáltatást biztosítsunk, ami a sajátos igényeiknek megfelel, és a legjobban illeszkedik az adott terület kívánalmaihoz. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akiknek célja egybeesik a Promir Kft. azon törekvésével, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a lehető legjobb eredménnyel.

A Promir Kft. a jól kialakított piaci stratégiának, valamint megrendelőink megelégedettségének köszönhetően már hosszú évek óta ismert a szakma számára.
 
Komplett irányítástechnikai- és ipari folyamatirányító rendszerek fővállalkozása, illetve tervezése, gyártása, programozása, helyszíni szerelése, üzembe helyezése és szervízelése.
 
Hagyományos és intelligens erősáramú kapcsoló- és elosztóberendezések tervezése és gyártása, helyszíni felszerelése, üzembe helyezése.
 
Adott technológiára épült rendszerek tervezése, gyártása, programozása, helyszíni szerelése, üzembe helyezése, kulcsrakész átadása. 
 
Irányítástechnikai műszerezés, mérésadatgyűjtő rendszerek kialakítása.
 
Technológia rendszerek időszakos és eseti karbantartása és igény szerinti felújítása. 
 
Ipari épületek, csarnokok erősáramú és kommunikációs hálózatának tervezése, elosztók gyártása és a rendszer kiépítése.
Cégünk jogelődje, az ÉPKOMP Bt., 1992-ben magánszemélyek részvételével alakult. Kezdettől fogva fő tevékenységi területünket az ipari folyamatirányítási rendszerek tervezése, kivitelezése jelentette. Társaságunk 2005-ben társasági formát és nevet váltott, és jelenlegi formájában kialakult a Promir Mérnöki Iroda, Szolgáltató Kft. 

2010-től ISO9001:2008 minőségirányítási tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Cégünk törekszik a minél összetettebb feladatok megoldására és a szolgáltatások minőségének fejlesztésére. Felelősség- és teljes körű garanciavállalással mutatjuk elkötelezettségünket a vevők irányába.
 

A tevékenységi körünkbe tartozó szolgáltatások mindegyikét vállaljuk az igények felmérésétől a tervezésen keresztül a megvalósításig.

A felmérést, a tervezést és a megvalósítást képzett, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink végzik, akik az átadás után támogatást nyújtanak, és - ügyfeleink kérésére - oktatást is tartanak.

Az új rendszerek bevezetése során folyamatos támogatást nyújtunk, az átadás után pedig teljeskörű garanciavállalással és támogatással segítjük ügyfeleinket.

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.eu